Nettipelit

Spiderman vs. Venom

Leikur af Spider-Man Pelit

Spiderman vs. Venom

Spiderman vs. Venom Luokitus: 6/10

Spiderman vs. Venom peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Mitä haluat pelata Spiderman? Tässä pelissä voit valita, haluatko olla Spiderman tai muu sankari taistelemaan kuolemaan kolmiulotteisesti. Sinun täytyy osallistua tappeluun kahden supersankareita, käyttää näppäimistöä potkia potkuja, lyöntejä, hyppääminen tai heittää energia pallot. Sinulla on erilaiset valtuudet voit taistella. Sinun on ehkä vastustaja. Voit valita merkin haluat pelata ja voit muokata mieleisekseen. Fight hyvin, taistelu alkaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 1990865 kertaa verkossa. Ranking 1 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 127012 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 1990865 kertaa
Spiderman vs. Venom

taistelupeli, jossa olet supersankari ja täytyy taistella vihollista valintasi. Voit muokata hahmosi kuin haluat, monia muokkausmahdollisuudet. Taistella käyttämällä näppäimistön näppäimet, olet pelissä, ja alkaa taistella. Upea 3D, jossa taistelijat tarvitse todistaa kaikki voimasta ja voittaa vastustaja. Jos luulet Spiderman on vahvin taistelija, valitse sankari taistella muita pelaajia vastaan ​​ja voittaa pelin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Spiderman vs. Venom selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Spider-Man Pelit nimeltään Spiderman vs. Venom. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Spiderman vs. Venom ja se liittyy Spider-Man Pelit. Uusi peli Spiderman vs. Venom on yksi parhaista peleistä Spider-Man Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Spiderman vs. Venom että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Spiderman vs. Venom
EDELLINEN

Spider-Man Pelit Eniten pelatut pelit

Spiderman vastaan voimat paha Pelata ►

Spiderman vastaan voimat paha

4
4 / 10 - 23724 ääntä
Pelattu
282556
kertaa

Paha on ottanut New York paha. Sinun on whipe katujen puhdistamista!. Käytä kohdistinpainikkeita avaimet liikkua näytöllä ja VÄLINÄPPÄINTÄ Laukauspelottomuus hämähäkki verkossa.

lääkäri meritursas on vity Pelata ►

Lääkäri meritursas on vity

7
7 / 10 - 17356 ääntä
Pelattu
242726
kertaa

Käytä kohdistinpainikkeita avaimet siirtää tohtori octupus jonka rakennukset ovat kaupungin kanssa VÄLINÄPPÄINTÄ voit käyttää niiden lonkerot hyökätä ja tuhota rakennuksia näet. Sinun täytyy tuhota kaikki rakennukset ovat näytössä, jotta voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, mutta huomaan, että joka kerta mutkistuu, koska se näkyy enemmän poliisin autoja.

Spiderman 2: web sanat Pelata ►

Spiderman 2: web sanat

6
6 / 10 - 15480 ääntä
Pelattu
237821
kertaa

Kirjoita sanat ja kiivetä rakennusten auttaa Spiderman pitää kaupungin turvassa Asiak OCK!. Oma tavoite on edistää Spiderman kullakin tasolla oikeinkirjoitus sanoja. Riippuen pelin tila, taso on päättynyt, kun Spiderman pääsee alkuun rakennuksen tai suorittaa Head to Head kanssa Asiak OCK.