Nettipelit

Spiderman esteratsastus

Leikur af Spider-Man Pelit

Spiderman esteratsastus

Spiderman esteratsastus Luokitus: 5/10

Spiderman esteratsastus peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Spiderman-peliä taidokkaasti, sinun on siirtyä yhden köyden toiseen, mutta laskettaessa hypätä ei laske, kun et hyvin vihainen Kerännyt pistettä, mutta jos syksy liian usein menettää pelin. Voit siirtyä käyttämällä VÄLINÄPPÄINTÄ.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 72479 kertaa verkossa. Ranking 184 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 4714 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 72479 kertaa
Spiderman esteratsastus

Spiderman kanssa kyky, esteratsastus peli spiderman, Spiderman hyppääminen,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Spiderman esteratsastus selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Spider-Man Pelit nimeltään Spiderman esteratsastus. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Spiderman esteratsastus ja se liittyy Spider-Man Pelit. Uusi peli Spiderman esteratsastus on yksi parhaista peleistä Spider-Man Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Spiderman esteratsastus että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Spiderman esteratsastus
EDELLINEN

Spider-Man Pelit Eniten pelatut pelit

Spiderman vs. Venom Pelata ►

Spiderman vs. Venom

6
6 / 10 - 127012 ääntä
Pelattu
1990865
kertaa

Mitä haluat pelata Spiderman? Tässä pelissä voit valita, haluatko olla Spiderman tai muu sankari taistelemaan kuolemaan kolmiulotteisesti. Sinun täytyy osallistua tappeluun kahden supersankareita, käyttää näppäimistöä potkia potkuja, lyöntejä, hyppääminen tai heittää energia pallot. Sinulla on erilaiset valtuudet voit taistella. Sinun on ehkä vastustaja. Voit valita merkin haluat pelata ja voit muokata mieleisekseen. Fight hyvin, taistelu alkaa.

Spiderman vastaan voimat paha Pelata ►

Spiderman vastaan voimat paha

4
4 / 10 - 23724 ääntä
Pelattu
282556
kertaa

Paha on ottanut New York paha. Sinun on whipe katujen puhdistamista!. Käytä kohdistinpainikkeita avaimet liikkua näytöllä ja VÄLINÄPPÄINTÄ Laukauspelottomuus hämähäkki verkossa.

lääkäri meritursas on vity Pelata ►

Lääkäri meritursas on vity

7
7 / 10 - 17356 ääntä
Pelattu
242726
kertaa

Käytä kohdistinpainikkeita avaimet siirtää tohtori octupus jonka rakennukset ovat kaupungin kanssa VÄLINÄPPÄINTÄ voit käyttää niiden lonkerot hyökätä ja tuhota rakennuksia näet. Sinun täytyy tuhota kaikki rakennukset ovat näytössä, jotta voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, mutta huomaan, että joka kerta mutkistuu, koska se näkyy enemmän poliisin autoja.