Nettipelit

Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane

Leikur af Spider-Man Pelit

Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane

Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane Luokitus: 5/10

Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Mary Jane on kuvattu Venom, auttaa Spiderman päästä hänen aikanaan keinuvat koko rakennusten paras ennen kuin aika loppuu. Kun nuoli kohdistinta voi siirtää Spiderman ja VÄLINÄPPÄINTÄ tekee hypit.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 169428 kertaa verkossa. Ranking 49 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 13548 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 169428 kertaa
Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane

Spiderman ja Mary Jane, peli 3 Spiderman, Spiderman tyttöystävä Mary Jane,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Spider-Man Pelit nimeltään Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane ja se liittyy Spider-Man Pelit. Uusi peli Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane on yksi parhaista peleistä Spider-Man Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Spiderman 3: pelastaminen Mary Jane
EDELLINEN

Spider-Man Pelit Eniten pelatut pelit

Spiderman vs. Venom Pelata ►

Spiderman vs. Venom

6
6 / 10 - 127012 ääntä
Pelattu
1990865
kertaa

Mitä haluat pelata Spiderman? Tässä pelissä voit valita, haluatko olla Spiderman tai muu sankari taistelemaan kuolemaan kolmiulotteisesti. Sinun täytyy osallistua tappeluun kahden supersankareita, käyttää näppäimistöä potkia potkuja, lyöntejä, hyppääminen tai heittää energia pallot. Sinulla on erilaiset valtuudet voit taistella. Sinun on ehkä vastustaja. Voit valita merkin haluat pelata ja voit muokata mieleisekseen. Fight hyvin, taistelu alkaa.

Spiderman vastaan voimat paha Pelata ►

Spiderman vastaan voimat paha

4
4 / 10 - 23724 ääntä
Pelattu
282556
kertaa

Paha on ottanut New York paha. Sinun on whipe katujen puhdistamista!. Käytä kohdistinpainikkeita avaimet liikkua näytöllä ja VÄLINÄPPÄINTÄ Laukauspelottomuus hämähäkki verkossa.

lääkäri meritursas on vity Pelata ►

Lääkäri meritursas on vity

7
7 / 10 - 17356 ääntä
Pelattu
242726
kertaa

Käytä kohdistinpainikkeita avaimet siirtää tohtori octupus jonka rakennukset ovat kaupungin kanssa VÄLINÄPPÄINTÄ voit käyttää niiden lonkerot hyökätä ja tuhota rakennuksia näet. Sinun täytyy tuhota kaikki rakennukset ovat näytössä, jotta voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, mutta huomaan, että joka kerta mutkistuu, koska se näkyy enemmän poliisin autoja.