Nettipelit

Kysymyksiä Spiderman

Leikur af Spider-Man Pelit

Kysymyksiä Spiderman

Kysymyksiä Spiderman Luokitus: 6/10

Kysymyksiä Spiderman peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä tietokone tekee sinulle 10 kysymyksiä Spiderman ja se ehdottaa sinulle 4 mahdollisia ratkaisuja. Sinun on sitten, hiiren, vastaus, että olet sitä mieltä, että on oikein.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 140713 kertaa verkossa. Ranking 65 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 7468 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 140713 kertaa
Kysymyksiä Spiderman

Luvulle elokuvia, supersankareita, Tobey Maguire,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kysymyksiä Spiderman selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Spider-Man Pelit nimeltään Kysymyksiä Spiderman. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kysymyksiä Spiderman ja se liittyy Spider-Man Pelit. Uusi peli Kysymyksiä Spiderman on yksi parhaista peleistä Spider-Man Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kysymyksiä Spiderman että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kysymyksiä Spiderman
EDELLINEN

Spider-Man Pelit Eniten pelatut pelit

Spiderman vs. Venom Pelata ►

Spiderman vs. Venom

6
6 / 10 - 127008 ääntä
Pelattu
1990194
kertaa

Mitä haluat pelata Spiderman? Tässä pelissä voit valita, haluatko olla Spiderman tai muu sankari taistelemaan kuolemaan kolmiulotteisesti. Sinun täytyy osallistua tappeluun kahden supersankareita, käyttää näppäimistöä potkia potkuja, lyöntejä, hyppääminen tai heittää energia pallot. Sinulla on erilaiset valtuudet voit taistella. Sinun on ehkä vastustaja. Voit valita merkin haluat pelata ja voit muokata mieleisekseen. Fight hyvin, taistelu alkaa.

Spiderman vastaan voimat paha Pelata ►

Spiderman vastaan voimat paha

4
4 / 10 - 23724 ääntä
Pelattu
281926
kertaa

Paha on ottanut New York paha. Sinun on whipe katujen puhdistamista!. Käytä kohdistinpainikkeita avaimet liikkua näytöllä ja VÄLINÄPPÄINTÄ Laukauspelottomuus hämähäkki verkossa.

lääkäri meritursas on vity Pelata ►

Lääkäri meritursas on vity

7
7 / 10 - 17356 ääntä
Pelattu
242091
kertaa

Käytä kohdistinpainikkeita avaimet siirtää tohtori octupus jonka rakennukset ovat kaupungin kanssa VÄLINÄPPÄINTÄ voit käyttää niiden lonkerot hyökätä ja tuhota rakennuksia näet. Sinun täytyy tuhota kaikki rakennukset ovat näytössä, jotta voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, mutta huomaan, että joka kerta mutkistuu, koska se näkyy enemmän poliisin autoja.