Nettipelit

Valtakunta Tornit

Leikur af sotaan pelit

Valtakunta tornit

Valtakunta Tornit Luokitus: 7/10

Valtakunta tornit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Faneille puolustajien tornien pelejä tulee tämä ilmainen verkossa peli, jossa sinun täytyy asettaa torneja aaltojen vihollisia pääsemästä sinun valtakuntasi. On olemassa neljä torni, ja hyvä strategia on sijoittaa torni jousimiehet, sitten kasarmi miliisi pysäyttää vihollisia ja lopulta torni pommeja lopettaa massa vihollisia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8413 kertaa verkossa. Ranking 2654 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 132 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8413 kertaa
Valtakunta Tornit

Peli keskiaikainen puolustuksen tornit. Tämä peli on asetettu tornit puolustaa keski-ikä fantasia, on tornia jousimiehet, Mages, pommikoneita ja hävittäjiä. Viholliset ovat örkit, peikot, raakimus ja fantasia olentoja, jotka täytyy voittaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Valtakunta Tornit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Sotaan Pelit nimeltään Valtakunta Tornit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Valtakunta Tornit ja se liittyy Sotaan Pelit. Uusi peli Valtakunta Tornit on yksi parhaista peleistä Sotaan Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Valtakunta Tornit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Valtakunta Tornit
EDELLINEN

Sotaan pelit eniten pelatut pelit

Välisen Sodan Sotilaiden ja Poliisien Pelata ►

Välisen sodan sotilaiden ja poliisien

4
4 / 10 - 2208 ääntä
Pelattu
36843
kertaa

Tässä sodassa peli, olet yksi poliisi ja poliisin partio, joka on tappaa sotilaita että teeskentelevät hyökätä maahan. Siirrät hiirtä mennä muuttamatta tavoitetta, et syke vasen hiiren ampua ja käytät nuolinäppäimiä syrjäyttää.

Ammunta Sotilaat Pelata ►

Ammunta sotilaat

6
6 / 10 - 2532 ääntä
Pelattu
28343
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy tuhota sotilaat, koska he haluavat tuhota torni, jota on puolustettava. Sitä, voit käyttää nuolinäppäimiä suoraan tielle keihäitä ja välilyöntinäppäintä ampua.

Ampua Sotilaat Pelata ►

Ampua sotilaat

4
4 / 10 - 1782 ääntä
Pelattu
24191
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy ampua siirtomaavallat, koska ne tulevat hallitse kaunis saari. Sen, valitset nuolinäppäimillä tai kirjaimia WASD syrjäyttää ja napsauttamalla vasenta hiiren ampua.