Nettipelit

Soturit koko historia

Leikur af sotaan pelit

Soturit koko historia

Soturit koko historia Luokitus: 3/10

Soturit koko historia peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Käyttäytyvät kuin yksi niistä sotureita historian välinen taistelu miesten eri historian aikakausina. Tässä sodassa pelissä sinun täytyy taistella niin primitiivinen miehiä. Olet soturi rautakaudella, miekallaan, sinun täytyy ylittää näytön ja ​​eri kamppailu. Sinun pitäisi laittaa aseen pelata, aseita paranevat pelin ennakot, voit myös ansaita kultaa ja kokemusta. Ohjeet: Liikkuvuus: Nuolinäppäimillä Potku: S Hyökkäys: A Puolustaja: D

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6750 kertaa verkossa. Ranking 3382 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6750 kertaa
Soturit koko historia

War pelin hahmoista, jotka ovat muuttaneet kautta historian. Sinut voittamiseksi eeppisiä taisteluita vihollisia primitiivisen kertaa saada aseita, kultaa ja pelikokemus. Edetessäsi tasoilla peli on uusia seikkailuja, uusia vihollisia taistella oman voimaa tai kerättyjen aseiden.Soturi pitkin aika taistella muita sotureita. Historia sodan ajan.Tunnetuin kunkin aikakauden taistelijoita ja jokainen hetki historian.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Soturit koko historia selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Sotaan Pelit nimeltään Soturit koko historia. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Soturit koko historia ja se liittyy Sotaan Pelit. Uusi peli Soturit koko historia on yksi parhaista peleistä Sotaan Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Soturit koko historia että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Soturit koko historia
EDELLINEN

Sotaan pelit eniten pelatut pelit

Välisen Sodan Sotilaiden ja Poliisien Pelata ►

Välisen sodan sotilaiden ja poliisien

4
4 / 10 - 2208 ääntä
Pelattu
37113
kertaa

Tässä sodassa peli, olet yksi poliisi ja poliisin partio, joka on tappaa sotilaita että teeskentelevät hyökätä maahan. Siirrät hiirtä mennä muuttamatta tavoitetta, et syke vasen hiiren ampua ja käytät nuolinäppäimiä syrjäyttää.

Ammunta Sotilaat Pelata ►

Ammunta sotilaat

6
6 / 10 - 2532 ääntä
Pelattu
28605
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy tuhota sotilaat, koska he haluavat tuhota torni, jota on puolustettava. Sitä, voit käyttää nuolinäppäimiä suoraan tielle keihäitä ja välilyöntinäppäintä ampua.

Ampua Sotilaat Pelata ►

Ampua sotilaat

4
4 / 10 - 1782 ääntä
Pelattu
24462
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy ampua siirtomaavallat, koska ne tulevat hallitse kaunis saari. Sen, valitset nuolinäppäimillä tai kirjaimia WASD syrjäyttää ja napsauttamalla vasenta hiiren ampua.