Nettipelit

taika muoto

Leikur af sekalaiset pelit

Taika muoto

Taika muoto Luokitus: 4/10

Taika muoto peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on taikatemppu, joka lukea ajatuksesi! Valitse muotoon pään ja napsauta rivi määrä on alle. Muodoista on sekoitetaan. Nyt muoto on eri rivillä. Klikkaa rivi määrä sen nyt. Peli arvaa muoto valittiin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10798 kertaa verkossa. Ranking 1580 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 518 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10798 kertaa
taika muoto

taika, muotoja, temppu,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä taika muoto selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Sekalaiset Pelit nimeltään taika muoto. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä taika muoto ja se liittyy Sekalaiset Pelit. Uusi peli taika muoto on yksi parhaista peleistä Sekalaiset Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä taika muoto että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

taika muoto
EDELLINEN

Sekalaiset pelit eniten pelatut pelit

Ota tai jätä Pelata ►

Ota tai jätä

9
9 / 10 - 30054 ääntä
Pelattu
263699
kertaa

Suosittu näyttää "Ota tai jätä" on nyt käytettävissä! Todista itsesi kaikille, että olette ensi millionare! Ohjeet: poimimisen jälkeen sinun tapauksessa valita kuusi jäljellä 25 tapauksissa paljastaa, yksi kerrallaan. Saat "puhelu" The Banker joka tekee tarjouksen ostaa vastaehdokas tapauksessa jonkin, joka perustuu maksuvalmiussuoritus vielä pelata.

hedelmä-lähtö Pelata ►

Hedelmä-lähtö

5
5 / 10 - 21558 ääntä
Pelattu
140485
kertaa

hedelmä lähtö on hauska ja addicting hedelmä teemoitetut hedelmäpeli peliä 3 muotoa pelata. Pelin liikennemuotojen esimerkiksi aikaa kokeilu-tilassa, jos sinulla on voittaa niin paljon rahaa kuin pystyt 60 sekunnin alkaen 3 opintoviikkoa. 3 Spins Mode jos sinulla on vain 3 pyöräytyksiä voittaa niin paljon rahaa kuin voit ja Freeplay tila, jolla voi pelata niin kauan kuin haluat alkaen 3 opintoviikkoa.

Kysymyksiä ja vastauksia Pelata ►

Kysymyksiä ja vastauksia

5
5 / 10 - 31890 ääntä
Pelattu
126264
kertaa

Tässä pelissä, mies tekee sinusta 5 yksinkertaisia kysymyksiä ja sinun on vastattava oikein, koska jos ei yhteen kysymykseen, olet tietämätön. Vastata, sinun on napsautettava hiirellä vastaus luulet asianmukaisesti. Mies kertoo, jos sanot oikean vastauksen jälkeen 5 sekuntia.