Nettipelit

Vapaa Prinssi

Leikur af roolipelit

Vapaa prinssi

Vapaa Prinssi Luokitus: 7/10

Vapaa prinssi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli ohjaat prinsessa, joka on pelastettava hänet prinssi käsissä paha konna.Ystävällinen peli, jossa tyypillinen satu muuttuu täysin. Voit ohjata prinsessa, sinun nuolinäppäimillä liikkua, Z-näppäintä napata esineitä ja X-näppäintä käynnistää. Tulet kohtaamaan erilaisia ​​otuksia, löytää avaimet avata ovia ja löytää piilotettuja painikkeita, mitä se tekee pelastaa prinssi lukittuna torniin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8333 kertaa verkossa. Ranking 2912 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 28 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8333 kertaa
Vapaa Prinssi

Vuonna satuja on yleensä aina prinsessa hädässä ja prinssi kuka on kuka tulee hänen pelastus ja taistelee konna pelastaa hänet. Tässä pelissä tarina kääntyy, ja prinsessa on käynnissä avuksi hänen prinssi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Vapaa Prinssi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Vapaa Prinssi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Vapaa Prinssi ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Vapaa Prinssi on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Vapaa Prinssi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Vapaa Prinssi
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33538
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13151
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10038
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.