Nettipelit

Ulkomaalainen Invaasio

Leikur af roolipelit

Ulkomaalainen invaasio

Ulkomaalainen Invaasio Luokitus: 7/10

Ulkomaalainen invaasio peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10037 kertaa verkossa. Ranking 2384 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 62 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10037 kertaa
Ulkomaalainen Invaasio

ulkomaalainen, invaasio, ulkomaalainen invaasio, RPG, Roolipelit,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalainen Invaasio selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Ulkomaalainen Invaasio. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalainen Invaasio ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Ulkomaalainen Invaasio on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ulkomaalainen Invaasio että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ulkomaalainen Invaasio
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33535
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13147
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Haaksirikkoinen Pelata ►

Haaksirikkoinen

6
6 / 10 - 100 ääntä
Pelattu
9915
kertaa

Eläätäydellistä seikkailu kun heräät autiolla saarella ja täytyy selviytyä avullasalaperäinen mutantti eläimiä, jotka elävät sitä. Tässä ilmainen online-peli sinulle näytetääncastaway saarella ja on hengissä. Sinun täytyy liikkuatasot, joiden avulla lemmikin kukistamalla hirviöt ja ratkaista haasteita, jotka auttavat sinua eteenpäin teidän seikkailu kotiin. Täydellinen roolipeli seikkailu, jossa sinun täytyy ajatella ja toimia ratkaisemaanhaasteetpeli tarjoaa sinulle. V ...