Nettipelit

Thor, kuningas Asgard

Leikur af roolipelit

Thor, kuningas asgard

Thor, kuningas Asgard Luokitus: 6/10

Thor, kuningas asgard peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Piilossa identiteettiä Edward, Thor on vapautettava hänen valtakuntansa kauhea hirviöitä, jotka uhkaavat sitä. Ukkosenjumalan on menettänyt valtuuksista hänen vasara, ja nyt täytyy taistella kirveellä ja oppia uusia valtuuksia päihittämällä hirviöitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5744 kertaa verkossa. Ranking 3696 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5744 kertaa
Thor, kuningas Asgard

Voit siirtää merkin sinun täytyy painaa ja vetämällä hiirellä haluttuun asentoon. Sinun pitäisi tehdä samoin taistelemaan. Alussa uuden pelin, siellä lyhyt opetusohjelma selittää peruskontrolleihin ja käyttää erityisiä kykyjä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Thor, kuningas Asgard selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Thor, kuningas Asgard. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Thor, kuningas Asgard ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Thor, kuningas Asgard on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Thor, kuningas Asgard että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Thor, kuningas Asgard
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33538
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13151
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10038
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.