Nettipelit

tap sankareita

Leikur af roolipelit

Tap sankareita

Tap sankareita Luokitus: 9/10

Tap sankareita peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä RPG peli on erilainen kuin kaikki muut. Se on niin yksinkertaista kuin hana vihollisia hyökätä ja kosketa meidän ritari parantua. Voit lisätä vahinko meidän puhaltaa, kyky parantaa tai kriittisiä osumia, sinun täytyy ostaa päivityksiä näytön alareunassa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6732 kertaa verkossa. Ranking 3666 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6732 kertaa
tap sankareita

RPG pelit ovat ominaista ohjata hahmo, joka pelaa rooli. Kuitenkin tämä peli ainoa tavoite on taistella kullasta, ja rahaa voit parantaa hahmosi. Kun lukitus, voit siirtyä seuraavalle tasolle klikkaamalla nuolta näytön oikeassa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä tap sankareita selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään tap sankareita. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä tap sankareita ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli tap sankareita on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä tap sankareita että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

tap sankareita
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33573
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13188
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10074
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.