Nettipelit

Super Mario Roolipelit

Leikur af roolipelit

Super mario roolipelit

Super Mario Roolipelit Luokitus: 8/10

Super mario roolipelit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos olet fani videopeli Super Mario Bros (Mario ja Luigi) voi nyt elää toisenlaista seikkailu tässä RPG peli. Tässä ilmainen peli ohjaat Mario ja Luigi ja sinun täytyy selata eri tasoilla puhu muita merkkejä, päin vihollisia ja ratkaista arvoituksia. Käytä välilyöntiä suorittaa toimintoja (puhua tai avoimia ovia, esimerkiksi) ja Z-ja X-näppäimiä Mario ja Luigi voi hypätä. Kun aloitat uuden pelin ilmestyvät ohjeet opettaa sinulle kuinka pelata tätä hauskaa RPG Super Mario, suosittu Nintendo luonnetta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7300 kertaa verkossa. Ranking 3619 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7300 kertaa
Super Mario Roolipelit

Roolipelit, jota kutsutaan myös roolipelit, on ominaista ohjaus hahmo, joka on vuorovaikutuksessa ympäristön ja muiden hahmojen (NPC) saavuttamaan tavoitteensa. Tässä versiossa näkyvät merkit tarina Super Mario Bros, yksi suosituimmista videopelien kaikkien historian. Sen sijaan, että alustan pelin sarja, on peli toisen genre mutta samalla klassiset hahmot kuten Prinsessa Peach, Toad, Wario ja Waluigi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Super Mario Roolipelit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Super Mario Roolipelit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Super Mario Roolipelit ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Super Mario Roolipelit on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Super Mario Roolipelit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Super Mario Roolipelit
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33583
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13191
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10082
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.