Nettipelit

Suojaa valtakunta

Leikur af roolipelit

Suojaa valtakunta

Suojaa valtakunta Luokitus: 6/10

Suojaa valtakunta peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Roolipeli, jossa sinun täytyy suojella valtakuntaa. Sinun täytyy kulkea eri skenaarioissa ja suojata alueelle vihollisen hyökkäys. Liskot hirviöitä, jotka sinun täytyy hyökätä jousimiehet ja sotilaita. Aseta hyökkäys ja valvonta viestit hiirellä ja valmiita puolustamaan hyökkäyksen valtakunnan. Kätesi jousimiehet ampua kaukolaukauksen sotilaat puolustavat asemiaan aseilla.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7409 kertaa verkossa. Ranking 3548 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7409 kertaa
Suojaa valtakunta

Sota peli, jossa soturit hyökätä alueelle. Sinun täytyy asettaa virkaa puolustuksen ja turvallisuuden parhaassa asemassa. Aseta puolustusjärjestelmä sijoilla torjumaan hyökkäyksen. Eri tyyppisiä sotilaita on erilaisia ​​taitoja. Jousimiehet ampua nuolia kaukaa. Sotilaat voivat taistella miekoilla lähietäisyydeltä. Kokeile viholliset eivät pääse keskellä aluetta. Sinun täytyy lopettaa kaikki oppositiojoukkojen hyökkäystä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Suojaa valtakunta selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Suojaa valtakunta. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Suojaa valtakunta ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Suojaa valtakunta on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Suojaa valtakunta että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Suojaa valtakunta
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33575
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13189
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10076
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.