Nettipelit

Sota Eeppinen

Leikur af roolipelit

Sota eeppinen

Sota Eeppinen Luokitus: 7/10

Sota eeppinen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli voit elää eeppistä sotaa. Voit valita 3 eri sankareita johtaa oman armeijan taisteluun. Voit sijoittaa joukkoja porrastaa taistelukentällä, ja luoda useita linjoja hyökkäyksen. Voit järjestää joukkojen ja liikkua vapaasti kentällä, ja voit liikkua nuolinäppäimillä tarkastella koko taistelukentällä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8594 kertaa verkossa. Ranking 3100 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 192 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8594 kertaa
Sota Eeppinen

Verkossa peli RPG taistelu. Tässä pelissä mixed RPG pelejä strategia pelejä. Valitse sankari ja johtaa oman armeijan voittoon. Sankarit on erityisiä kykyjä, joita voit käyttää milloin tahansa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sota Eeppinen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Sota Eeppinen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sota Eeppinen ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Sota Eeppinen on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sota Eeppinen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sota Eeppinen
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33583
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13191
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10082
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.