Nettipelit

RPG Murloc Olento

Leikur af roolipelit

Rpg murloc olento

RPG Murloc Olento Luokitus: 7/10

Rpg murloc olento peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ilmainen verkossa-peli, jossa voit hallita Murloc, olento joka on matkustaa ympäri maailmaa etsimässä vastauksia päin olentoja ja vihollisia, jotka elävät siellä. Valvontaa tällä RPG verkossa ovat kaikki hiirellä, käyttämällä toimintopainikkeita. Näet myös viestit pelin ja he kertovat teille sinun täytyy mennä. Seikkailu RPG outo olento kuin päähenkilö, Murloc.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8932 kertaa verkossa. Ranking 2903 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 72 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8932 kertaa
RPG Murloc Olento

RPG pelit yleensä pääosissa nuorille seikkailijoille etsit jotain, mutta tässä on outo olento, joka pelaa tällä roolipelejä seikkailu peli.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä RPG Murloc Olento selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään RPG Murloc Olento. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä RPG Murloc Olento ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli RPG Murloc Olento on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä RPG Murloc Olento että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

RPG Murloc Olento
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33538
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13150
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10038
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.