Nettipelit

Keskiaikainen Sota

Leikur af roolipelit

Keskiaikainen sota

Keskiaikainen Sota Luokitus: 7/10

Keskiaikainen sota peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Palkkasoturi tai sankari nousee pelastaa valtakunnan. Valitset sitten Paladiini, Puistonvartija tai Maagi, tiimisi on vaikea tehtävä taistella varas, barbaareja, assasins ja mages pitämään rauhan valtakunnan. Peli sisältää 8 tehtäviä yleistä. Lisäsin pelin asetuksia, 3 virkamatkaa, mustia ritareita, Barbarian veljet ja xanthar demonilordin. Kaikki juoma on heti kulutetaan. Lisää bonustuotetta. Paladiini, massa paranemista ja puhdistaa. Puistonvartija, enemmän tappavan nuolet. Tuli Maagi, voimakas kuumuus räjähdys ohjaava ammuksia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8574 kertaa verkossa. Ranking 2803 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 64 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8574 kertaa
Keskiaikainen Sota

Peli imperiumi lasku on laajennus pelin kuninkaan palkkasotureita, lyhyt roolipeli. Rooli-videopelien pelaaminen (kutsutaan yleisesti roolipeleistä ja roolipelit) on videopeli genre, jossa pelaaja ohjaa luonne, ja elää sillä merkin upotettaessa fiktiivisen maailman, ja kaikki päätökset otat tehdä ero pelin lopputulokseen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Keskiaikainen Sota selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Keskiaikainen Sota. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Keskiaikainen Sota ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Keskiaikainen Sota on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Keskiaikainen Sota että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Keskiaikainen Sota
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33573
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13188
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10074
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.