Nettipelit

Hirviöt tappaja

Leikur af roolipelit

Hirviöt tappaja

Hirviöt tappaja Luokitus: 9/10

Hirviöt tappaja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ryhdy paras metsästäjä hirviöitä ja taistelu näitä pimeitä olentoja tyyliin RPG pelejä. Ennen jokaista peliä, sinun täytyy valita joukkue ja ostaa aseita, ja valitse sitten paikka torjumiseksi. Kukistaa hirviö, vaatii taitoa yhdistelmiä valitsemalla samoja hyökkäyksiä, jotka ovat linjassa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7148 kertaa verkossa. Ranking 3630 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7148 kertaa
Hirviöt tappaja

Roolipeleistä tai RPG on ominaista vuoropohjainen torjumiseksi. Tällöin ohjaat soturi vampyyri taitoja, palo aseita ja tikkuja. Kun voitat rahaa ensimmäisen kamppailut voit ostaa uusia aseita ja varusteita murhaaja. Niin sinusta tulee vaarallinen hirviö metsästäjä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hirviöt tappaja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Hirviöt tappaja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hirviöt tappaja ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Hirviöt tappaja on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hirviöt tappaja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hirviöt tappaja
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33570
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13185
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10069
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.