Nettipelit

Haaksirikkoinen

Leikur af roolipelit

Haaksirikkoinen

Haaksirikkoinen Luokitus: 6/10

Haaksirikkoinen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Eläätäydellistä seikkailu kun heräät autiolla saarella ja täytyy selviytyä avullasalaperäinen mutantti eläimiä, jotka elävät sitä. Tässä ilmainen online-peli sinulle näytetääncastaway saarella ja on hengissä. Sinun täytyy liikkuatasot, joiden avulla lemmikin kukistamalla hirviöt ja ratkaista haasteita, jotka auttavat sinua eteenpäin teidän seikkailu kotiin. Täydellinen roolipeli seikkailu, jossa sinun täytyy ajatella ja toimia ratkaisemaanhaasteetpeli tarjoaa sinulle. Vietä taso tasolta kunnes löydättiensä takaisin kotiin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9956 kertaa verkossa. Ranking 2598 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 100 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9956 kertaa
Haaksirikkoinen

Ehdotammeuusi seikkailu, jossa oletkaveri, joka herää eräänä päivänäsalaperäinen saari. Se onRPG peli, roolipeli. Saari meressä, jossa näytätte. On trooppisia kasveja, jokia ja järviä. Saarella outo mutantti eläimiä, jotkut auttavat sinua ja lemmikkisipeli elää. Jotkut ovat huonoja ja vaarallisia. Sinun täytyy ratkaistahaasteita selataeri tasoilla tähän haasteeseen. Täydellinen roolipeli, jossa sinun täytyy ostaa, myydä, rakentaa, puolustaa, jne.. Nauti ja oppia tämän täydellisen tarinan, että voit viettää hyvin viihdyttävä hetkiä, kunnes olet voittanutviimeisellä tasolla.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Haaksirikkoinen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Haaksirikkoinen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Haaksirikkoinen ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Haaksirikkoinen on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Haaksirikkoinen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Haaksirikkoinen
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33583
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13191
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10082
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.