Nettipelit

Dungeon kuningas

Leikur af roolipelit

Dungeon kuningas

Dungeon kuningas Luokitus: 9/10

Dungeon kuningas peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä mahtava RPG ja seikkailu sinun täytyy ohjata soturi kautta kivaa!, Taistelevat vihollisia, jotka näkyvät. Jos haluat siirtää käyttäen WASD näppäimiä tavoite ja hyökätä käyttää tietokoneen hiirtä. Fight rohkeasti ja taistelu hirviöitä Dungeon.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7433 kertaa verkossa. Ranking 3660 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7433 kertaa
Dungeon kuningas

Tämä peli on joitakin erittäin suosittuja pelejä kuten Diablo III tai Dungeons & Dragons, jotka ovat hyvin suosittuja RPG tyyli. Vuonna luolastoja kuningas taistelet kauhea hirviöitä ja saada taika kohteita, joiden avulla voit etukäteen oman seikkailu. Sinun täytyy olla hyvin varovainen, ettei voiteta.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Dungeon kuningas selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Dungeon kuningas. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Dungeon kuningas ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Dungeon kuningas on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Dungeon kuningas että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Dungeon kuningas
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33583
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13192
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10082
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.