Nettipelit

Classic RPG

Leikur af roolipelit

Classic rpg

Classic RPG Luokitus: 5/10

Classic rpg peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä roolipelin ohjaat ryhmä sankareita kuka elää suuri seikkailu. Pelattavuus on perinteinen roolipelejä, vuoropohjainen taistelupeli. Sinun tulee valita toimet, jotka kulkevat hahmot, ja vastustaa hyökkäyksiä vihollisia, jotka kohtaat.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6829 kertaa verkossa. Ranking 3673 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6829 kertaa
Classic RPG

Voittaa taistelut tässä RPG peli olisi pidettävä mielessä, että on yhtä tärkeää kuin tietää milloin hyökätä puolustus. Jos elämä hahmot vähenee, älä unohda käyttää juoma tai parantavaa loitsuja parantua haavat, tai sankareita kuolee.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Classic RPG selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Classic RPG. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Classic RPG ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Classic RPG on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Classic RPG että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Classic RPG
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33583
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Palkkasoturi Pelata ►

Palkkasoturi

3
3 / 10 - 444 ääntä
Pelattu
13191
kertaa

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10082
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.