Nettipelit

Palkkasoturi

Leikur af roolipelit

Palkkasoturi

Palkkasoturi Luokitus: 3/10

Palkkasoturi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Palkkasoturi on löytää itsensä kanssa kaiken yksin, kun hän saa takaisin hänen leirin ja havaitsee kaikki hänen saattueessaan on jäljellä ... Ohjeet: käytä nuolia näppäimistöllä liikkua, sitten lukea ohjeet, jotka näkyvät edelleen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13191 kertaa verkossa. Ranking 1705 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 444 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13191 kertaa
Palkkasoturi

palkkasoturi, sotilas, jalkaväki, renessanssin,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Palkkasoturi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Roolipelit nimeltään Palkkasoturi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Palkkasoturi ja se liittyy Roolipelit. Uusi peli Palkkasoturi on yksi parhaista peleistä Roolipelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Palkkasoturi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Palkkasoturi
EDELLINEN

Roolipelit eniten pelatut pelit

Super luihu Pelata ►

Super luihu

5
5 / 10 - 3494 ääntä
Pelattu
33583
kertaa

Seikkailu peli, koska unet voi olla hauskaa ja hyvin outo kokemus. Anna unelma super spy kaveri.

Ulkomaalainen Invaasio Pelata ►

Ulkomaalainen invaasio

7
7 / 10 - 62 ääntä
Pelattu
10082
kertaa

Saari metropoli on miehitti radioaktiivisen mutantti vikoja jälkeen räjähdysmäisesti jäätelöä tehdas! Yhtenä harvoista eloonjääneiden sinun täytyy taistella tiesi läpi laumoista bugeja kohtaamaan lopullinen välienselvittely jossa Bugzilla ja paeta saarelle. Käytä hiirtä liikkeen.

Haaksirikkoinen Pelata ►

Haaksirikkoinen

6
6 / 10 - 100 ääntä
Pelattu
9956
kertaa

Eläätäydellistä seikkailu kun heräät autiolla saarella ja täytyy selviytyä avullasalaperäinen mutantti eläimiä, jotka elävät sitä. Tässä ilmainen online-peli sinulle näytetääncastaway saarella ja on hengissä. Sinun täytyy liikkuatasot, joiden avulla lemmikin kukistamalla hirviöt ja ratkaista haasteita, jotka auttavat sinua eteenpäin teidän seikkailu kotiin. Täydellinen roolipeli seikkailu, jossa sinun täytyy ajatella ja toimia ratkaisemaanhaasteetpeli tarjoaa sinulle. V ...