Nettipelit

Ulkomaalainen Hyökkääjät

Leikur af robotit pelit

Ulkomaalainen hyökkääjät

Ulkomaalainen Hyökkääjät Luokitus: 7/10

Ulkomaalainen hyökkääjät peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli, voit pelata kuin hullu robotti ulkomaalainen hyökkääjiä, joka haluaa hyökätä Maahan. Sinulla on hiiren osoitin, että voit liikkua ympäri näyttöä.Näyttö seuraa laivan, ja alus seuraa hiiren kursori, niin pyritään se minne haluat mennä, ja alus siirtyy sinne automaattisesti näytöllä liikkuu. Jos valitset, tulet palo valittu ase, joten tavoitteena alas niitä harmittaa rakennuksia ja eläimiä! Voit valita eri asetta, pidä välilyöntiä tai hiiren keskimmäistä pyörää, ja valitse aseen haluat valita. Gotta tuhota ne kaikki!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8032 kertaa verkossa. Ranking 3423 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8032 kertaa
Ulkomaalainen Hyökkääjät

Kaveri, että näet tässä pelissä näyttää olevan vähän hullu. Kaikki saat nähdä peli on avaruusalus selaillessani tilaa, ja jonkinlainen robotti ulkomaalainen sisällä, joka sanoo vain, että hän haluaa tuhota maapallon. Sitten peli alkaa, ja huomaat että saat lentäjä sodan avaruusalus. Tappaa kaikenlaisia ​​elämän muotoja ja rakenteita. Vaikka he ovat latoja ja lehmiä. He kaikki ansaitsevat kuolla. Ja jostain syystä enemmän tuhoat, tehokkaampia aseita tullut. Joten, kun etukäteen, voit kohdata suurempia ja suurempia kaupunkeja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalainen Hyökkääjät selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Ulkomaalainen Hyökkääjät. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ulkomaalainen Hyökkääjät ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Ulkomaalainen Hyökkääjät on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ulkomaalainen Hyökkääjät että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ulkomaalainen Hyökkääjät
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315092
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89597
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
57012
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.