Nettipelit

TNT Robotit

Leikur af robotit pelit

Tnt robotit

TNT Robotit Luokitus: 9/10

Tnt robotit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Räjähtävä robotti peli, jossa tavoitteena on tuhota ne. Jokaisella tasolla tarjoaa erilaisia ​​räjähteitä, kuten dynamiitti, kranaatit tai pommeja. Kanssa räjähtäviä, sinun täytyy tuhota lasitiili riisua robotteja ja olla toimimatta. Jos milloin tahansa jumiin ja voi saada ratkaista jollakin tasolla, käy läpikäynti linkki, joka antaa sinulle avaimet nostaa seuraavalle tasolle.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8642 kertaa verkossa. Ranking 3165 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 84 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8642 kertaa
TNT Robotit

Robotit kaltaisia ​​näet joka tasolla tässä pelissä ovat koneita ihmisen muodossa. Ne ovat pää ja raajat kuten kädet ja jalat, jotka on kiinnitetty runkoon. Kun laitat pommeja, robotteja puretaan. Kussakin tasolla sinun täytyy riisua ne räjähteiden avulla saat. Voit yrittää uudestaan ​​niin monta kertaa kuin haluat kunkin tason, kunnes voit keksiä ratkaisu ja siirry seuraavaan. Vaikka robotit konetta näyttävät vetää tarinoita science fiction, robotiikka on hyvin läsnä elämässämme. Mutta ei aivan kuten elektroniikkaa tai laitteita. Erityisesti kehittyneiden Aasian maat ovat luoneet prototyyppejä humanoidi robotteja, jotka suorittavat ihmisen toiminnasta. Jotkut tanssivat, elehtiminen tai kävellä kuten ihmisillä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä TNT Robotit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään TNT Robotit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä TNT Robotit ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli TNT Robotit on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä TNT Robotit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

TNT Robotit
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315094
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89600
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
57013
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.