Nettipelit

heittää nuken

Leikur af robotit pelit

Heittää nuken

Heittää nuken Luokitus: 8/10

Heittää nuken peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Taitopeli, jossa sinun täytyy heittää nuken kanssa ritsa niin pitkälle kuin mahdollista. Tavoitteena on saavuttaa oman nuken niin pitkälle kuin mahdollista jokaisessa ammuttu, kerätä rahaa, pisteitä ja esineitä kuhunkin ammuttu. Yksinkertainen ja addiktoiva peli noin robotteja testi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6872 kertaa verkossa. Ranking 3674 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6872 kertaa
heittää nuken

Testi tuo robotti ritsa saada saada mahdollisimman paljon. Jokaisessa ampui sinun täytyy yrittää päästä suurin etäisyys. Sinun täytyy kerätä pisteitä, kolikoita ja esineitä. Vältä vihamielinen esineitä, jotka voivat tuhota robotti testi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä heittää nuken selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään heittää nuken. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä heittää nuken ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli heittää nuken on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä heittää nuken että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

heittää nuken
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315055
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89548
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
56980
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.