Nettipelit

Teleporteilla Poistu

Leikur af robotit pelit

Teleporteilla poistu

Teleporteilla Poistu Luokitus: 6/10

Teleporteilla poistu peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen nettipeli sekoittamalla alustan pelejä palapelit ja älykkyyttä pelit, täydellinen ja viihdyttävä salama peli. Voit hallita pieni robotti varustettu ase, teet sen kortin, joka avaa kapseli tavoite. Voit siirtää, käytä nuolinäppäimiä ja välilyöntiä ampua. Peli varoen pikseligrafiikat kuten tyyliin 8bit konsolit.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9906 kertaa verkossa. Ranking 2283 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 92 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9906 kertaa
Teleporteilla Poistu

Monet pelit Tämän kehittäjä sekoitettu klassinen arkadin pelejä taitoa ja älykkyyttä pelejä, mikä harjoittaa ja viihdyttäviä pelejä, jotka harjoittavat ja viihdyttää jonkin aikaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Teleporteilla Poistu selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Teleporteilla Poistu. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Teleporteilla Poistu ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Teleporteilla Poistu on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Teleporteilla Poistu että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Teleporteilla Poistu
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315087
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89587
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
57003
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.