Nettipelit

Robotti Terminator

Leikur af robotit pelit

Robotti terminator

Robotti Terminator Luokitus: 6/10

Robotti terminator peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Robotit voidaan käyttää aseina sodassa. Tässä pelissä sotilaallisen robotteja ratsastaa iso robotti hyökkääviä vihollisen alueelle. Ohjaus liikkeitä nuolinäppäimillä näppäimistöllä. Hiirellä napsauttamalla ampua. Jos pidät painiketta painettuna liipaisinta energia on keskittynyt ja on paljon intensiivisempi ja enemmän tuhovoima. Meidän robotti suoraan ulos elokuva Terminator. Tuhota kaikki vihollisen sotilaat ja aseita. Hanki kerätä kaikki energia pallot kuin voit tehtävän aikana ja tuhota vihollisen tukikohta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8005 kertaa verkossa. Ranking 3530 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8005 kertaa
Robotti Terminator

Sota peli, jossa suuri kävely robotti vihollisen alueelle. Sinun täytyy valvoa tämän suuren ase tappaa se kulkee näytöt täynnä sotilaita, aseita ja vaaroja. Sinun täytyy tuhota kaiken törmäät. Kerää lisäpisteitä ja palkitsee peli tarjoaa muodossa pallot valo paistaa taivaalla. Jos zoomaat nämä ovat imeytetty. Ohjaus on avulla nuolinäppäimillä näppäimistön, voit hypätä ylös nuoli.Lyömätön ase muistuttaa hirviöitä, jotka näkyvät elokuvassa Terminator.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Robotti Terminator selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Robotti Terminator. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Robotti Terminator ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Robotti Terminator on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Robotti Terminator että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Robotti Terminator
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315055
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89548
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
56980
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.