Nettipelit

Robot Selviytyminen

Leikur af robotit pelit

Robot selviytyminen

Robot Selviytyminen Luokitus: 6/10

Robot selviytyminen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli sinun täytyy ajaa robotti välttää saada osuma ammuksia ja salama. Tässä salama peli sinun täytyy selviytyä koko ajan näytöllä. Voit tehdä tämän, hypätä tai peitä itseäsi kilpi, jotain menee pitämään robotti ennallaan. Sitten voit parantaa robotin osat muuttuvat yhä tehokkaampia ja joustavampia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11497 kertaa verkossa. Ranking 2070 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 202 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11497 kertaa
Robot Selviytyminen

Jos luulet olet sanavalmis ja on hyvä silmät, voit yrittää väistää tätä peliä joka vaatii nopeita refleksejä ja on siirryttävä nopeasti ja ketteryyttä näytön poikki.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Robot Selviytyminen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Robot Selviytyminen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Robot Selviytyminen ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Robot Selviytyminen on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Robot Selviytyminen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Robot Selviytyminen
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315094
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89600
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
57013
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.