Nettipelit

Nälkää robotti

Leikur af robotit pelit

Nälkää robotti

Nälkää robotti Luokitus: 6/10

Nälkää robotti peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Onko sinulla nälkä? Auta robotti välttää kaikki yhteydet pahan robotit ja kerätä niin paljon kohteita ja bonukset. jos olet tarpeeksi hyvä saatat vain saada mahdollisuus syödä joitakin robotteja! Ohjeet: käytä hiirtä johtaa teidän robotti ympäri huonetta samalla välttää pahan robotteja. Ole Carefull - Sinun robotti on yleensä puhaltaa pelosta. Yritän kerätä niin paljon akkuja kuin mahdollista, jotta tyhjetä ja välttää pahan robotteja. Yritä saalis sininen teho bonus, jonka avulla voit lyhyesti syödä paha robotteja. Onnea

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 18720 kertaa verkossa. Ranking 985 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1152 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 18720 kertaa
Nälkää robotti

välttää robotteja, ota baterias toimia pelin,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Nälkää robotti selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Nälkää robotti. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Nälkää robotti ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Nälkää robotti on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Nälkää robotti että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Nälkää robotti
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315092
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89597
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
57012
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.