Nettipelit

Lentävät Rautamies

Leikur af robotit pelit

Lentävät rautamies

Lentävät Rautamies Luokitus: 7/10

Lentävät rautamies peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Lennä Rautamies tässä ilmainen verkossa peli ja pelastaa kaupungin. Tämän flash peli tuntuu sankari ohjaa Rautamies, jäsen Avengers. Voit hallita lennon Tony Stark ja hänen mekaaniset haarniska, siirrä hiirtä ja ampua vihollisia vasemmalla hiiren painikkeella. Varo lentää liian alhainen tai kaatuu ja täytyy aloittaa alusta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10068 kertaa verkossa. Ranking 2426 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 66 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10068 kertaa
Lentävät Rautamies

Ilmainen verkossa peli Rautamies lentää taivaalla kaupunkiin. Paljon robotit yrittää lopettaa teille, mutta voit välttää niitä hiirellä, kun ampua ne teidän laser lyödä ne pois. Nauti tämä supersankari peli ja tuntuu tosi Avengers jäsen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lentävät Rautamies selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Lentävät Rautamies. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lentävät Rautamies ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Lentävät Rautamies on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lentävät Rautamies että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lentävät Rautamies
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315092
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89597
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
57012
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.