Nettipelit

Kone Mies Liittoutuma

Leikur af robotit pelit

Kone mies liittoutuma

Kone Mies Liittoutuma Luokitus: 7/10

Kone mies liittoutuma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmaisia ​​nettipelejä voit pelata ystäväsi tässä tasohyppelypeli, jossa voit hallita kahta robottia. Jos robotit liike nuolinäppäimillä tai WAD-avaimia, ja ampua painamalla alas tai S näppäintä. Ole varovainen, koska laukaukset ovat rajalliset, ja sinun täytyy ladata robottien pitkin tasoa, lähellä erikoiskoneita. Pääset korkeammalle tai esteitä on auttaa sinua siirtää välillä. Moninpeli robottien sinulla on hauskaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11435 kertaa verkossa. Ranking 1796 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 302 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11435 kertaa
Kone Mies Liittoutuma

Jos haluat hauskaa kavereiden kanssa, pelejä kuten tämä voi pelata kaksi pelaajaa samanaikaisesti samassa tietokoneessa, jakaa avaimet samalla näppäimistöllä, ilman tietokonetta kaikille, eikä latauksia tai asennuksia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kone Mies Liittoutuma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Kone Mies Liittoutuma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kone Mies Liittoutuma ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Kone Mies Liittoutuma on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kone Mies Liittoutuma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kone Mies Liittoutuma
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315055
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89547
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
56978
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.