Nettipelit

Ampua Robotti

Leikur af robotit pelit

Ampua robotti

Ampua Robotti Luokitus: 7/10

Ampua robotti peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, saat hop onto mecha puku, jossa sinun täytyy käydä läpi eri tasoilla puhaltaa kaiken ylös teidän tiellä. Pidä liipaisinta alas tiukka ja maksu kautta vihollisen sota-alueella kiertää vihollisen luodit. Vapauta tuhoisia konekivääri tykki, toteutatkin pelätty sinko tai käyttää mitään lukuisista aseiden käytettävissänne.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9125 kertaa verkossa. Ranking 2955 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9125 kertaa
Ampua Robotti

Käytä nuolia näppäimistöllä liikkua mekaaninen robotti ympäri ruutua. Hiiren osoitin on tapa ohjaat tykit. Sijoita kohdistin päälle vihollinen ampua sitä. Käytä välilyöntiä ampua ohjuksia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ampua Robotti selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Ampua Robotti. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ampua Robotti ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Ampua Robotti on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ampua Robotti että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ampua Robotti
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315055
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89548
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
56980
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.