Nettipelit

Mies Vastaan Robotit

Leikur af robotit pelit

Mies vastaan robotit

Mies Vastaan Robotit Luokitus: 5/10

Mies vastaan robotit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä peli pelataan robotti, ja pelaajien valvoo sinua. Vedä Pelaajat hiirellä ja lyödä palloa pelata peliä. Matka, jonka pallo riippuu kannasta, jossa voit lyödä palloa kanssa soittimeesi. Sinulla on saada mahdollisimman moni korit minuutissa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9575 kertaa verkossa. Ranking 1975 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 224 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9575 kertaa
Mies Vastaan Robotit

lyödä palloa, koripallo, saat koreja,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Mies Vastaan Robotit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Mies Vastaan Robotit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Mies Vastaan Robotit ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Mies Vastaan Robotit on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Mies Vastaan Robotit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Mies Vastaan Robotit
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315052
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

Puolustusministeri robotti Pelata ►

Puolustusministeri robotti

5
5 / 10 - 7080 ääntä
Pelattu
89539
kertaa

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
56973
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.