Nettipelit

Puolustusministeri robotti

Leikur af robotit pelit

Puolustusministeri robotti

Puolustusministeri robotti Luokitus: 5/10

Puolustusministeri robotti peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Olet Giant Robot, ja sinun täytyy ampua kaikki hyökkäys sinua. On olemassa monia parannuksia ja monia mahdollisia Pakit käyttää. Pelaa läpi kaikki 10 tasoa. Ohjeet: Käytä nuolinäppäimiä liikkua. Käytä hiirtä tavoitteena, ja pidä hiiren painiketta ampua. On myös sarjoja, joita voit käyttää. Press Escape pelin aikana nähdä tietoja kustakin Pakit ja päivitykset.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 89546 kertaa verkossa. Ranking 138 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 7080 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 89546 kertaa
Puolustusministeri robotti

hyökkäys robotti, robotti Giant Robot in the city, robotti puolustuskannalla

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Puolustusministeri robotti selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Robotit Pelit nimeltään Puolustusministeri robotti. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Puolustusministeri robotti ja se liittyy Robotit Pelit. Uusi peli Puolustusministeri robotti on yksi parhaista peleistä Robotit Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Puolustusministeri robotti että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Puolustusministeri robotti
EDELLINEN

Robotit pelit eniten pelatut pelit

Rakenna robotti 2 Pelata ►

Rakenna robotti 2

5
5 / 10 - 41606 ääntä
Pelattu
315053
kertaa

Rakenna robotti pois paljon Outoa osat sitten ottaa kuvakaappauksen, ja pannaan se kuvagallerian robotteja, joita muut käyttäjät voivat katsella. Olla yhtä luova kuin voit tämän pelin. Ohjeet: Klikkaa ja vedä osaa työpajan ja käyttää YLÖS-ja ALAS-nuolinäppäimillä SCALE ja vasemmalle ja nuoli oikealle pyörittää sitä. Kun olet tyytyväinen teidän robotti ottaa kuvakaappauksen se ja laita se robotti galleriassa.

robotti alueiden Pelata ►

Robotti alueiden

5
5 / 10 - 4300 ääntä
Pelattu
56977
kertaa

Ammunta pelin asettaa robotti tulevaisuudessa Mayhem kaikki ympärilläsi. Destroy ja pallotella kaikkea mikä liikkuu. Käytä mouseto tavoite, napsauta mousebutton ampumaan, pidä ja vapauta mousebutton veloittaa ja ampua. Ammu vihollisia vuonna ilmaan tehdä yhdistelmät! Peli on CPU vievää, asettaa laatu on alhainen, jos se on hidasta.

Rakentamisen yhteydessä Robot Pelata ►

Rakentamisen yhteydessä robot

6
6 / 10 - 4138 ääntä
Pelattu
54267
kertaa

Etsi ja ottelu paria ja rakentaa robotteja tässä näppärä pulmapeli! Ohjeet: Käytä hiirtä napsauttamalla asioita. On hyvin helppoa. :)