Nettipelit

vahvin kuorma

Leikur af rekkapelit

Vahvin kuorma

Vahvin kuorma Luokitus: 5/10

Vahvin kuorma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 1139511 kertaa verkossa. Ranking 6 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 188468 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 1139511 kertaa
vahvin kuorma

Volvo, kuorma-auto, todellinen, todellinen liikkeiden hitaus trukin, kuormituksen tasapainotus,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä vahvin kuorma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään vahvin kuorma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä vahvin kuorma ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli vahvin kuorma on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä vahvin kuorma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

vahvin kuorma
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213020
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165592
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?

monster truck race Pelata ►

Monster truck race

5
5 / 10 - 4328 ääntä
Pelattu
69170
kertaa

Tämä autopeli on täynnä toimintaa, nopeutta ja iso mikrofonien kanssa valtava pyörät. Nämä ajoneuvot tunnetaan monsteri, ja muutetaan kuorma tehdä suuria hyppyjä ja murskata pienempiä autoja. Tässä pelissä sinun täytyy valita yksi kuorma Siirry näytössä kerätä tähtiä näy ja murtaa kaikki autot, jotka ovat omalla tavalla lisätä pisteet. Sinun täytyy olla varovainen, ettei kaatua kanssa esteitä. On olemassa eri tasoilla, ja peli on yhä vaikeampaa, kun välittää kullek ...