Nettipelit

Tavaroiden Kuljettamiseen

Leikur af rekkapelit

Tavaroiden kuljettamiseen

Tavaroiden Kuljettamiseen Luokitus: 7/10

Tavaroiden kuljettamiseen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä olet hillbilly punaniska työskennellyt toimitus mies. Sinun tehtäväsi on toimittaa tavaran asetetussa määräajassa. Lisäksi sinun on myös vastuussa siitä, että tavarat toimitetaan yhtenä kappaleena. Saat erilaisia ​​rahdin ja se on teidän tehtävänne toimittaa ne turvallisesti ja nopeasti. Onnea! Käytä ylös ja alas nuolinäppäimillä ajaa kuorma-ja vasemmalle ja oikealle näppäimiä tasapainottaa sitä. Jos haluat hieman lisäpotkua, pres sirtää-näppäintä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9853 kertaa verkossa. Ranking 2451 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 122 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9853 kertaa
Tavaroiden Kuljettamiseen

Tämän ilmainen verkossa peli voit ajaa vanha auto kuljettaa erilaisia ​​tavaroita yhdestä varastosta toiseen. Sinun täytyy olla varovainen rinteitä, ja hidastuvan, kun päästä ylhäältä ei tehdä ison hypyn ja menettää tavaroiden syksyllä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tavaroiden Kuljettamiseen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Tavaroiden Kuljettamiseen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tavaroiden Kuljettamiseen ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Tavaroiden Kuljettamiseen on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tavaroiden Kuljettamiseen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tavaroiden Kuljettamiseen
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139540
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213060
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165625
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?