Nettipelit

Tavaraliikenteen Kuorma

Leikur af rekkapelit

Tavaraliikenteen kuorma

Tavaraliikenteen Kuorma Luokitus: 6/10

Tavaraliikenteen kuorma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Voitteko toimittaa rakentamisen tavarat oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, ilman pudottamalla liian monia kohteita ulos perävaunu kallioinen maasto, että sinulla on ylitettävä? Juuri sinun tehtäväsi on täällä tällä työmaalla, joten miten hyvin voit ajaa kuorma. Käytä ylös ja alas nuolia nopeuttaa ja jarru. Käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimellä tasapainoa auton. Välilyöntinäppäintä tulee purkaa lasti. Liitä puoliperävaunu ja älä menetä sitä!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 22498 kertaa verkossa. Ranking 905 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1122 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 22498 kertaa
Tavaraliikenteen Kuorma

Kuorma käytetään kuljetusta varten raskas materiaali ja tavaroiden ja kuormien, joita ei voitu kuljettaa muulla tavoin, koska sen painon tai tilavuuden.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tavaraliikenteen Kuorma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Tavaraliikenteen Kuorma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tavaraliikenteen Kuorma ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Tavaraliikenteen Kuorma on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tavaraliikenteen Kuorma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tavaraliikenteen Kuorma
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139539
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213058
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165622
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?