Nettipelit

Perävaunu Kilpa

Leikur af rekkapelit

Perävaunu kilpa

Perävaunu Kilpa Luokitus: 5/10

Perävaunu kilpa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ei ole rajoja, kun se tulee kilpa, joten miksi ei mennä tässä traileri perustuvat rotuun? Sinun pitäisi pitää mielessä, että tämä ajopeli ei pidä muuta olet pelannut. Jos olet uusi kilpa-pelejä verkossa tämä ei luultavasti ole paras valinta, tämä on vaikea tottua, vaikka olet veteraani näissä peleissä, koska pitkien kuorma täytyy hallita. Hallintalaitteet ovat samat kuin muiden auto ajopeli, voit ohjata kanssa vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimellä ja voit nopeuttaa ja rikkoa käyttämällä ylös ja alas nuolilla.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 15316 kertaa verkossa. Ranking 1403 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 156 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 15316 kertaa
Perävaunu Kilpa

Muutaman kierroksen saat käytetään ajo pitkä perävaunu, ja jos onnistut saamaan joitakin päivittää kuorma se kaikki saavat entistä helpompaa. Olipa kokemus perävaunun kilpa-pelejä verkossa sinulla on hauskaa pelaa tätä peliä. On aikoja, jolloin olet liikenteessä, ja saat hullun muiden suurten rekkojen hidastavat sinua ... Sinun pitäisi tietää, että se ei ole heidän vikansa, se on vaikeampi ajaa kuorma pitkät perävaunut.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Perävaunu Kilpa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Perävaunu Kilpa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Perävaunu Kilpa ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Perävaunu Kilpa on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Perävaunu Kilpa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Perävaunu Kilpa
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139540
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213060
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165625
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?