Nettipelit

Kuorma Pysäköinti 3D

Leikur af rekkapelit

Kuorma pysäköinti 3d

Kuorma Pysäköinti 3D Luokitus: 7/10

Kuorma pysäköinti 3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Vapaa verkossa kuorma peli, jossa sinun täytyy ajaa kuorma puistoon miten he kertovat sinulle. Voi olla eteen, taakse pysäköinti tai rinnakkain puisto, ja sinun täytyy taktikoida välttää erilaisia ​​esteitä. Ajaa käyttää nuolinäppäimillä, ja numerot 1-4 voi muuttaa näkökulmasta tämä peli kuin se on 3 mitat. Nauti tämä 3D-peli, jossa voit ajaa iso rekka, mutta vain pysäköinti!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 52161 kertaa verkossa. Ranking 317 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 6168 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 52161 kertaa
Kuorma Pysäköinti 3D

Jos haluat ajaa todellisia auton on oltava erityinen ajokortti. Sinun on läpäistävä erityinen koe, koska kuorma on vaikeampi käsitellä, ja on vähemmän ohjattavuus kuin tavallinen auto.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kuorma Pysäköinti 3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Kuorma Pysäköinti 3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kuorma Pysäköinti 3D ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Kuorma Pysäköinti 3D on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kuorma Pysäköinti 3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kuorma Pysäköinti 3D
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139540
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213060
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165625
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?