Nettipelit

kuorma-autojen ja kaivoksen

Leikur af rekkapelit

Kuorma-autojen ja kaivoksen

Kuorma-autojen ja kaivoksen Luokitus: 5/10

Kuorma-autojen ja kaivoksen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

ohjaamalla rekka kanssa nuolinäppäimiä. On täysin erilaisissa tehtävissä. Onnistuakseen saavuttamiseksi tehtävät voit käyttää räjähdyskelpoisten kaivoksia, jotka ovat näytöt. Kuohumisen vastaan kaivoksen räjähdyskelpoisten saada lisää nopeutta saattamaan tehtävänsä. Jokainen tehtäväalue on kuin palapeli, sinun on oltava valmis näkemään sopivat parhaiten saavuttaa lopussa. A hauska peli ja samalla mielenkiintoinen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 31606 kertaa verkossa. Ranking 553 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 3758 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 31606 kertaa
kuorma-autojen ja kaivoksen

räjähdyskelpoisten kaivosten älykäs peli, ratkaisemaan palapelit, taitoa, älykkyys,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä kuorma-autojen ja kaivoksen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään kuorma-autojen ja kaivoksen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä kuorma-autojen ja kaivoksen ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli kuorma-autojen ja kaivoksen on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä kuorma-autojen ja kaivoksen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

kuorma-autojen ja kaivoksen
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139539
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213058
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165622
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?