Nettipelit

Hullu kuorma maantiellä

Leikur af rekkapelit

Hullu kuorma maantiellä

Hullu kuorma maantiellä Luokitus: 6/10

Hullu kuorma maantiellä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää käynnissä oman hullun viiva tiellä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 213047 kertaa verkossa. Ranking 41 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 21788 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 213047 kertaa
Hullu kuorma maantiellä

Ajopeli kuorma. Joudut ajamaan kuorma osaksi kilpa-auto autiomaassa. Autot yrittää estää matkalla ja kaikki on asetettu sama nopeus vierekkäin. Autot ovat esteitä sinun on voitettava eteenpäin. Voittaa kaikki tässä kilpailussa ylinopeutta aavikon halki. Voit välttää este tai hypätä yli viettää.Tavoitteena on lopettaa ja saada pitkälle ennen maalia. Jokainen taso ylitti syyt seuraavan nopeammin, esteitä ja tarvitaan lisää nopeutta. Testattavaksi ajotaidot.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hullu kuorma maantiellä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Hullu kuorma maantiellä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hullu kuorma maantiellä ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Hullu kuorma maantiellä on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hullu kuorma maantiellä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hullu kuorma maantiellä
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139533
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165617
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?

monster truck race Pelata ►

Monster truck race

5
5 / 10 - 4328 ääntä
Pelattu
69198
kertaa

Tämä autopeli on täynnä toimintaa, nopeutta ja iso mikrofonien kanssa valtava pyörät. Nämä ajoneuvot tunnetaan monsteri, ja muutetaan kuorma tehdä suuria hyppyjä ja murskata pienempiä autoja. Tässä pelissä sinun täytyy valita yksi kuorma Siirry näytössä kerätä tähtiä näy ja murtaa kaikki autot, jotka ovat omalla tavalla lisätä pisteet. Sinun täytyy olla varovainen, ettei kaatua kanssa esteitä. On olemassa eri tasoilla, ja peli on yhä vaikeampaa, kun välittää kullek ...