Nettipelit

Este kuorma-autojen

Leikur af rekkapelit

Este kuorma-autojen

Este kuorma-autojen Luokitus: 3/10

Este kuorma-autojen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Laskelma pelissä sinun täytyy ottaa harkittuja, kun jarru auton hypätäeste. Sinun on voitettavaeste on tiellä, ja lopettaa ajoissa ennen lyömälläkivimuuri. On monia tasoja, mutta hieman käytäntö tulet saavuttamaan voittaa mitään. Sinun täytyy mitata hyvinvaltahypätä välttää lyömälläseuraava asia ontavalla tai kaatuaesteen. Toimintaa, joka testaa kykyä ohjata tehoa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 52497 kertaa verkossa. Ranking 306 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 3640 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 52497 kertaa
Este kuorma-autojen

Aseta hypätä esteitäauton. Mutta sinun täytyy tehdähyvä arvaus ja hypätä ilman lyömälläsuojaukset, jotka ovat käytettävissä, kuneste. Sinun täytyy välttää esteitä hyppäämällä, ohjaasurmasi korko. Ajakuorma kaikki valta mahdollista, mutta varmista, että et siirräkohde. Hypätä vaarallisia esineitä taikoko rivi autoja. Kutentemput ovat niin vaarallisia ajoneuvoja tosielämässä. Näemme televisiossa tosiasioina toimintaa ja seikkailua. Tämä on noin tekeesamaa ja jäljitellä niitä rohkeita hyppäämälläkoko rivi autoja tai linja-autoja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Este kuorma-autojen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Este kuorma-autojen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Este kuorma-autojen ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Este kuorma-autojen on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Este kuorma-autojen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Este kuorma-autojen
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139539
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213054
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165618
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?