Nettipelit

monster truck race

Leikur af rekkapelit

Monster truck race

Monster truck race Luokitus: 5/10

Monster truck race peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä autopeli on täynnä toimintaa, nopeutta ja iso mikrofonien kanssa valtava pyörät. Nämä ajoneuvot tunnetaan monsteri, ja muutetaan kuorma tehdä suuria hyppyjä ja murskata pienempiä autoja. Tässä pelissä sinun täytyy valita yksi kuorma Siirry näytössä kerätä tähtiä näy ja murtaa kaikki autot, jotka ovat omalla tavalla lisätä pisteet. Sinun täytyy olla varovainen, ettei kaatua kanssa esteitä. On olemassa eri tasoilla, ja peli on yhä vaikeampaa, kun välittää kullekin tasolle.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 69170 kertaa verkossa. Ranking 192 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 4328 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 69170 kertaa
monster truck race

Hirviö kuorma on suuri show, jossa muutettu ajoneuvojen tehnyt näyttelyihin tai kilpailuihin.Liikenteeseen käytetyt ajoneuvot ovat yleensä pakettiautojen tai mikrofonien muutettu ilmajousitus ja suuret pyörät. Tämän seurauksena nämä autot pystyvät suuria hyppyjä, ja tuhota muut ajoneuvot ajaa niiden yli. Yhdysvalloissa nämä tapahtumat tuovat yhteen paljon faneja hirviö kuorma. Nyt voit myös liittyä näyttelyssä meidän ilmaisia ​​nettipelejä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä monster truck race selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään monster truck race. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä monster truck race ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli monster truck race on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä monster truck race että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

monster truck race
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139511
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213022
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165592
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?