Nettipelit

Autokoulu Kuorma

Leikur af rekkapelit

Autokoulu kuorma

Autokoulu Kuorma Luokitus: 6/10

Autokoulu kuorma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinun täytyy osoittaa taitosi suorittamalla 10 ajokokeita. Jos sinulla on mitä se tekee sinut palkitaan ison kuorma-auton ajokortti. Kulkemaan jokainen vihreä nuoli läpäistävä. Käpyjä aiheuttaa vahinkoa, ja jos vahinko baari täyttyy, et. Käytä ylös nuolinäppäintä nopeuttaa ja vasen ja oikea-näppäimillä ohjata.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13215 kertaa verkossa. Ranking 1681 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 204 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13215 kertaa
Autokoulu Kuorma

Sinun täytyy osoittaa oman 18 pyörät kuorma ajotaitoa. Jos sinulla on mitä se tekee sinut palkitaan teidän ajokortti iso kuorma. Ylittää kaikki vihreät nuolet aiheuttamatta liian paljon vahinkoa rekan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Autokoulu Kuorma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Autokoulu Kuorma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Autokoulu Kuorma ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Autokoulu Kuorma on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Autokoulu Kuorma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Autokoulu Kuorma
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139548
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213065
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165628
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?