Nettipelit

Ambulanssi kuljettaja

Leikur af rekkapelit

Ambulanssi kuljettaja

Ambulanssi kuljettaja Luokitus: 8/10

Ambulanssi kuljettaja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy olla nopea ajo, kun pelastaa potilaita. Sinun täytyy ajaa ambulanssi sairaalasta toiseen. Ensimmäinen kierros on mentävä nopeasti hakemaan potilasta. Toisella kierroksella täytyy mennä varoen, koska potilas voi kärsiä onnettomuutta. Se ohjataan nuolinäppäimillä näppäimistön.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7992 kertaa verkossa. Ranking 3491 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 34 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7992 kertaa
Ambulanssi kuljettaja

Jos pidät ajo, tällä nopeudella peli ihastut. Olet kuljettaja ambulanssi ja on siirryttävä potilaita sairaalasta toiseen. Ohjaamaan ambulanssi, sinun täytyy painaa näppäimiä tietokoneen näppäimistöllä. Sinun täytyy olla varovainen, ettei ole onnettomuus.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ambulanssi kuljettaja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään Ambulanssi kuljettaja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ambulanssi kuljettaja ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli Ambulanssi kuljettaja on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ambulanssi kuljettaja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ambulanssi kuljettaja
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139511
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213020
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165592
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?