Nettipelit

äärimmäinen kuorma

Leikur af rekkapelit

äärimmäinen kuorma

äärimmäinen kuorma Luokitus: 6/10

äärimmäinen kuorma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Monster truck on palannut. Voit ajaa kuorma-auton kautta vettä, lunta tai likaa, ja äärimmäisissä ympäristöissä Euroopassa. Ohjeet: Arrow: ylös / alas - Accelerate / Brake Arrow: Vasen / Oikea Arrow - Kierrä truck (ilmassa) Ctrl + M - Musiikki On / Off Ctrl + S - Sound On / Off Ctrl + E - Visual FX On / Off (suorituskyvyn parantamiseksi)

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 47651 kertaa verkossa. Ranking 324 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 5076 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 47651 kertaa
äärimmäinen kuorma

kuorma-seikkailu, ajo pelko, ajo uskalias, seikkailua ja kuorma-auto,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä äärimmäinen kuorma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rekkapelit nimeltään äärimmäinen kuorma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä äärimmäinen kuorma ja se liittyy Rekkapelit. Uusi peli äärimmäinen kuorma on yksi parhaista peleistä Rekkapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä äärimmäinen kuorma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

äärimmäinen kuorma
EDELLINEN

Rekkapelit eniten pelatut pelit

vahvin kuorma Pelata ►

Vahvin kuorma

5
5 / 10 - 188468 ääntä
Pelattu
1139533
kertaa

ajaa maailman vahvin kuorma aina maaliin tässä 3D-peli, jolla on realistinen fysiikka. Käytä valtaa, tarkkuuden ja tasapainon teitä rahdin maastoa luonnollisesti. Ohjeet: te ajaa smartly ja turvallisesti, tai voit menettää kallisarvoiset kuormaa ja saavat vähemmän pisteitä. Control trukin kanssa nuolipainikkeita.

Hullu kuorma maantiellä Pelata ►

Hullu kuorma maantiellä

6
6 / 10 - 21788 ääntä
Pelattu
213047
kertaa

Aja tämä hullu kuorma tiellä niin nopeasti kuin voit! Käytä vasenta ja oikeaa nuolta siirtää tai kääntää sivuttain, ylös ja alas nuolia lisätä tai vähentää nopeutta ja välilyöntinäppäintä hypätä. Sinun täytyy väistää kaikki autot, jotka eivät anna mennä. Jos et seinä hyppy paina ja pitää käynnissä. Sinun täytyy ohittaa kaikki autot. Varo, etteivät kaikki tehdään sekä ennen ja älä anna mennä, sitten käytä välilyöntiä hypätä niiden yli ja pitää k ...

palapeli, jonka Norja kuorma Pelata ►

Palapeli, jonka norja kuorma

6
6 / 10 - 28464 ääntä
Pelattu
165617
kertaa

Tässä pelissä löydät Norja kuorma. Se ei ole helppo palapeli, koska kuva on liian tumma ja siinä on liian monta yhtä suureen osaan. Uskalla kokeilla?