Nettipelit

Sota rakkauden

Leikur af rakkaus pelit

Sota rakkauden

Sota rakkauden Luokitus: 6/10

Sota rakkauden peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Romanttinen karhut ovat valtaamassa maailmaa, ovat hyödyntäneetyleinen tunne rakkauden Ystävänpäivä ja ovat hyökänneet ja vallanneet. Pelastaa maailmanyliannostuksen rakkauden karhuja. Ammuilmapallothiiren vasenta painiketta ja lataa käyttäenvälilyöntiä. Sinun täytyy yrittää tuhota ja repiä alas kaikkiilmapallot ja kantaa, että hyökkäys tässä romanttisessa hyökkäystä. Jos sinulla on joku vihaat Ystävänpäivä, tämä on peli. Päättyy kaikilla hyökkääjät kantaa vuonnahauskaa toimintaa tehdä jotain erilaista.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 32329 kertaa verkossa. Ranking 562 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 1920 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 32329 kertaa
Sota rakkauden

Peli, jossa sinun täytyy ampua karhuja, karhut ovat rakastuneita, ne ovat todella noin nallekarhuja. Tämä ontäysimittainen hyökkäys,hyökkäys ilmasta. Sinun täytyy suojatamaan tässä mittakaavassa hyökkäys ja lopettaa kaikki hyökkääjät kuin pystyt. Hyökkäys tuleeilmaa, ilmapalloja ja muita aluksia, sinun täytyy repiä alas. Sota rakkauden, jossapahikset ovat niitä, jotka ovat yleensä hyviä. Tyypillisiä lahjoja annetaan tänä päivänä, kuten romanttinen karhut ovat vihollisia. Erityisesti niille ihmisille, jotka vihaavat tänä päivänä täynnä romantiikkaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sota rakkauden selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Rakkaus Pelit nimeltään Sota rakkauden. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sota rakkauden ja se liittyy Rakkaus Pelit. Uusi peli Sota rakkauden on yksi parhaista peleistä Rakkaus Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sota rakkauden että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sota rakkauden
EDELLINEN

Rakkaus pelit eniten pelatut pelit

rakkaus yhteensopivuus testi Pelata ►

Rakkaus yhteensopivuus testi

6
6 / 10 - 112774 ääntä
Pelattu
682026
kertaa

Oletko rakastunut? Jos luulet olet löytänyt täydellisen ottelun, voit pelata tätä peliä rakkauden yhteensopivuus, jossa yksinkertainen testi läpi nimiä tiedät, onko muita huomattavia. Jos haluat tietää, jos olet löytänyt oikean rakkauden voi nyt tehdä yhteensopivuus testi teidän nimenne on hyvin yksinkertainen testi ja toisessa lämpömittari kertoo kun ovat yhteensopivia. Älä epäröi ja tehdä tämän yksinkertaisen testin, että voit tehdä asiat hyvin selväksi.

affiniteetti testi Pelata ►

Affiniteetti testi

6
6 / 10 - 25848 ääntä
Pelattu
270049
kertaa

Haluatko tietää, kuinka paljon sinulla on yhteistä sinun rakastettusi. Anna molemmat nimet meidän Testaa ja nopeasti kertoa, miten monta prosenttia, että sinulla on yhteistä, jos saat liian pieni ei voi olla oikea henkilö juhlia Ystävänpäivä ... ainakin peli

romanssi on kollegion Pelata ►

Romanssi on kollegion

6
6 / 10 - 28736 ääntä
Pelattu
143105
kertaa

kollegion romanssi on visuaalinen romaani, joka seuraa päähenkilö (sinä) kuin haluat mennä läpi viimeisen vuoden college. Se on kertomus rakkaudesta, suhteiden ja hauskaa. Tapaa viiden eri nuoria naisia, ja oppia siitä, keitä he ovat, sekä "Treffi" niitä. Useita päätteiden kullekin merkitsee, että on paljon tarina on selvitettävä. Klikkaa tekstiruutuun siirtyä seuraavalle sivulle. Joillakin sivuilla näkyy useita vaihtoehtoja ja valitse napsauttamalla valita polku, jonka haluat ...