Nettipelit

Pysäköidä ja Ladata Kuorma

Leikur af pysäköinti pelit

Pysäköidä ja ladata kuorma

Pysäköidä ja Ladata Kuorma Luokitus: 7/10

Pysäköidä ja ladata kuorma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinun tehtäväsi on pysäköidä ja ladata kuorma trukilla. Noudata aina tiellä nuolia löytää parkkipaikka. Käytä nuolia ajaa ajoneuvoja ja tilaa avain jarru. Käytettäessä trukkia, käytä Ctrl-näppäintä nostaa ja laskea laatikko. Varmista, että olet sijoitettu tarkalleen alla keskellä laatikko pystyä nostamaan sitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9905 kertaa verkossa. Ranking 2060 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 110 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9905 kertaa
Pysäköidä ja Ladata Kuorma

Kuorma on moottoriajoneuvo on suunniteltu kuljettamaan rahtia ja vaihtelevat suuresti kooltaan, voima, ja kokoonpano, pienin on mekaanisesti samanlainen auto. Kaupallinen kuorma voi olla erittäin suuri ja voimakas, ja se voidaan konfiguroida liittää erikoislaitteita.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pysäköidä ja Ladata Kuorma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pysäköinti Pelit nimeltään Pysäköidä ja Ladata Kuorma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pysäköidä ja Ladata Kuorma ja se liittyy Pysäköinti Pelit. Uusi peli Pysäköidä ja Ladata Kuorma on yksi parhaista peleistä Pysäköinti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pysäköidä ja Ladata Kuorma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pysäköidä ja Ladata Kuorma
EDELLINEN

Pysäköinti pelit eniten pelatut pelit

Pysäköinti Autot Pelata ►

Pysäköinti autot

6
6 / 10 - 2548 ääntä
Pelattu
30482
kertaa

Tässä tietokonepeli, sinun täytyy pysäköidäkäytettävissä vain paikkapysäköinti. Voit nuolinäppäimillä ajaaautoa. Menetätkun kosketatjatkuva linja tai tunkeutua muihin pysäköinti. Siirtää auton pysäköintiin jättääautonoikeaan paikkaan. Sinun täytyy tarkastellavapaata tilaa jättää auton. Sinun täytyy olla varovainen, sillä tosielämässä ole yhteyttämuihin ajoneuvojen pysäköintipaikoilla. Kun sinulla on ajokortti tämä on yksivaikeimmista harjoituksia.

3D BMW Pysäköinti Pelata ►

3d bmw pysäköinti

5
5 / 10 - 1610 ääntä
Pelattu
20509
kertaa

Ilmainen verkossa peli, jossa sinun täytyy pysäköidä harmaa BMW, jossa täysin 3D-ympäristössä. Sinun täytyy käyttää nuolinäppäimiä liikkeelle ja välilyönti jarruttaa. Autopeli, 3D-laatu-verkossa ja ilmaiseksi.

Valet Puisto Pelata ►

Valet puisto

5
5 / 10 - 708 ääntä
Pelattu
14156
kertaa

Tässä pelissä olet valet puisto, asiakkaasi ovat ainutlaatuisia niin sinun täytyy olla varovainen, ettei osu auton muut autot pysäköidään vastaan hillitä tai pysäköinti. Sinulla on 3 minuuttia pysäköidä auton, muut autot odottavat ja inpacientarian. Hallita autoa nuolinäppäimillä.