Nettipelit

Pukeutuminen ja väritys Paavo

Leikur af pukemispelit

Pukeutuminen ja väritys Paavo

Pukeutuminen ja väritys Paavo Luokitus: 4/10

Pukeutuminen ja väritys Paavo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos klikkaat oikealla paneelissa tämän Paavo peli voit vaihtaa väriä Bobin vaatteita, mutta myös kaikki värit kohtaus, jossa hän sijaitsee. Vain painat jokaista näppäintä ja kohde valitset väri vaihtuu. Kun olet valmis, voit tulostaa kuvan olet luonut. Voit poistaa äänen painamalla npainike. Aloittaa alusta, paina Päivitä-painiketta.Hauska peli myös pienten lasten pitää hauskaa Paavo, Nicktoons piirrossarjan Nickelodeon. Vaikka Paavo Pesusieni debytoi vuonna 1999, se ei tullut erittäin suosittu vasta 2000, ja se on säilyttänyt suosionsa siitä lähtien.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 78242 kertaa verkossa. Ranking 175 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 4894 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 78242 kertaa
Pukeutuminen ja väritys Paavo

Paavo saapuu, kuuluisin Nickelodeon n Nicktoon, sekoitus pukeutua pelejä väritys pelejä. Voit valita värin Paavo vaatteet, ja voit myös muuttaa väriä maiseman elementtejä. Tänään tämä tv-sarja on lähetyksensä televisiokanavilla ympäri maailmaa. On hahmo, Bob, joka on merisienestä ja asuu ananas meren pohjaan, kaupunkiin, jonka nimi Bikini Bottom. Hänellä on ystäviä, jotka ovat Patrick Star (meritähti), Squidward Tentacles (kalmari), hänen lemmikkieläinten Gary (etana) ja Sandy Posket (orava). Sen jälkeen menestys animaatiosarja, on luonut monia tuotteita, kuten leluja, koulutarvikkeita, vaatteita ja jopa elintarvikkeita.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutuminen ja väritys Paavo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pukemispelit nimeltään Pukeutuminen ja väritys Paavo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutuminen ja väritys Paavo ja se liittyy Pukemispelit. Uusi peli Pukeutuminen ja väritys Paavo on yksi parhaista peleistä Pukemispelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pukeutuminen ja väritys Paavo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pukeutuminen ja väritys Paavo
EDELLINEN

Pukemispelit eniten pelatut pelit

Muodikas Mikki ja Minni Pelata ►

Muodikas Mikki ja Minni

5
5 / 10 - 26362 ääntä
Pelattu
281639
kertaa

Söpö hiiri pukeutua. Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua nämä mukavia hiirillä ylös. Valitse vaatteet molemmat voisi käyttää, ja pitää hauskaa! Vaatteet rakkaimmat lapset. Tässä pelissä voit pukea nämä söpö hiiret, ja siten valita vaatteita sinun on käytettävä. Hauskaa! Sinun täytyy valita joitakin malleja vaatteita laittaa pelaajille. Sinulla on kengät molemmille. Voit valita hänen mekko ja paita hänelle. Voit tehdä jopa kasvot silmien väri tai huulet. Hiiret pä ...

pukeutua teidän Sega merkki Sonic Pelata ►

Pukeutua teidän Sega merkki Sonic

4
4 / 10 - 14472 ääntä
Pelattu
74882
kertaa

Peliä voi muokata suosikki Sega, Sonic, voisi muuttaa hiukset, silmälasit, käsineet, kengät, ja kaiken, mitä haluamme tehdä sen eri tavalla joka kerta ja ottaa muokatun keräämistä.

Luo oma supersankaripeli Pelata ►

Luo oma supersankaripeli

5
5 / 10 - 3466 ääntä
Pelattu
58529
kertaa

Hiirellä, sinun täytyy valita ihanneasiakkaasi supersankaripeli. Sinun on valittava hiukset, silmät, body, käsivarret, jalat, jalat, verta ja piilo