Nettipelit

Muoti Laulaja

Leikur af pukemispelit

Muoti Laulaja

Muoti Laulaja Luokitus: 5/10

Muoti Laulaja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pidätkö muoti pelejä? Nyt voit harjoitella kuuluisa laulaja. Pukeutua tämä tyttö, joka laulaa bändissä, sinun täytyy klikkaa ja vedä vaate tai lisälaite, joka pidät siluetti mallin. Nauti pukeutuminen taiteilija. Kuten kuuluisa laulaja, joten sinun täytyy pukeutua malli laulaja tulla ulos toimia. Se on vaihe ja valokeilassa valmis joten kun olet näet mekko lavalla valmiina toimimaan. Pystytkö luomaan alkuperäinen malli? Valitse hänen housut, paidat, puserot, koruja, asusteita, kenkiä, vöitä, laukkuja, huiveja, peruukit ja enemmän.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10057 kertaa verkossa. Ranking 2097 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 206 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10057 kertaa
Muoti Laulaja

Taiteilijat kuten laulajat ovat ihmisiä kuuluisa ja rakastettu kaikki. Ihaillut hänen työstään myös mannekiinit kaikille, erityisesti nuorille, jotka etsivät aina verrokit. Tässä pelissä sinulla on malli, joka on kuuluisa laulaja ja sinun täytyy pukeutua tyttö. Housuissa, paidat, puserot, koruja, asusteita, kenkiä, vöitä, laukkuja, huiveja, peruukit ja jopa sähkökitaraa loppuun mallin vaatteet.Muoti peli nuorelle. Pukeutumista laulajatähti.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Muoti Laulaja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pukemispelit nimeltään Muoti Laulaja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Muoti Laulaja ja se liittyy Pukemispelit. Uusi peli Muoti Laulaja on yksi parhaista peleistä Pukemispelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Muoti Laulaja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Muoti Laulaja
EDELLINEN

Pukemispelit eniten pelatut pelit

Muodikas Mikki ja Minni Pelata ►

Muodikas Mikki ja Minni

5
5 / 10 - 26362 ääntä
Pelattu
281405
kertaa

Söpö hiiri pukeutua. Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua nämä mukavia hiirillä ylös. Valitse vaatteet molemmat voisi käyttää, ja pitää hauskaa! Vaatteet rakkaimmat lapset. Tässä pelissä voit pukea nämä söpö hiiret, ja siten valita vaatteita sinun on käytettävä. Hauskaa! Sinun täytyy valita joitakin malleja vaatteita laittaa pelaajille. Sinulla on kengät molemmille. Voit valita hänen mekko ja paita hänelle. Voit tehdä jopa kasvot silmien väri tai huulet. Hiiret pä ...

Pukeutuminen ja väritys Paavo Pelata ►

Pukeutuminen ja väritys Paavo

4
4 / 10 - 4894 ääntä
Pelattu
78000
kertaa

Jos klikkaat oikealla paneelissa tämän Paavo peli voit vaihtaa väriä Bobin vaatteita, mutta myös kaikki värit kohtaus, jossa hän sijaitsee. Vain painat jokaista näppäintä ja kohde valitset väri vaihtuu. Kun olet valmis, voit tulostaa kuvan olet luonut. Voit poistaa äänen painamalla npainike. Aloittaa alusta, paina Päivitä-painiketta.Hauska peli myös pienten lasten pitää hauskaa Paavo, Nicktoons piirrossarjan Nickelodeon. Vaikka Paavo Pesusieni debytoi vuonna 1999, se ei tullut ...

pukeutua teidän Sega merkki Sonic Pelata ►

Pukeutua teidän Sega merkki Sonic

4
4 / 10 - 14472 ääntä
Pelattu
74634
kertaa

Peliä voi muokata suosikki Sega, Sonic, voisi muuttaa hiukset, silmälasit, käsineet, kengät, ja kaiken, mitä haluamme tehdä sen eri tavalla joka kerta ja ottaa muokatun keräämistä.