Nettipelit

Pukeutuminen kotiapulaiset

Leikur af pukemispelit

Pukeutuminen kotiapulaiset

Pukeutuminen kotiapulaiset Luokitus: 2/10

Pukeutuminen kotiapulaiset peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua tarjoilijat ja tarjoilija talon puolue, sinulla on kaikki univormut, joista voit valita, miten haluat olla tyylikäs. Pukeutua, valita yhden niistä (klikkaamalla hiirellä) ja valita vaatteet (klikkaamalla kengät, hiukset, housut, paita, hame, sukat ja liukulevyä ruumiin henkilö). Kun olet yksi, voit tehdä saman muiden. On paljon univormut kotimaisten työntekijöiden tarjoilijat, kokit, butlers jne.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10633 kertaa verkossa. Ranking 1964 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 2.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 308 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10633 kertaa
Pukeutuminen kotiapulaiset

Peli, jossa sinun täytyy pukeutua tarjoilija. Valitsemalla tarjoilija porukka osapuolelle. Kaikki vaatteet sinun tulee pukeutua palvelijoita talon. Kaikki kotimaiset palvelut on hyvin pukeutunut, tyylikäs ja huoliteltu. Joten sinulla on koko kaappi täynnä virkapuvut niitä kaikkia. Onko kaikki työtä teet sillä jokainen kuin kokki, tarjoilija, hovimestari, kuljettaja, jne. Jokainen työ on puku mukaan käsillä olevaan tehtävään. Sinun täytyy valita vaatteita sekä miehille että naisille.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutuminen kotiapulaiset selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Pukemispelit nimeltään Pukeutuminen kotiapulaiset. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutuminen kotiapulaiset ja se liittyy Pukemispelit. Uusi peli Pukeutuminen kotiapulaiset on yksi parhaista peleistä Pukemispelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pukeutuminen kotiapulaiset että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pukeutuminen kotiapulaiset
EDELLINEN

Pukemispelit eniten pelatut pelit

Muodikas Mikki ja Minni Pelata ►

Muodikas Mikki ja Minni

5
5 / 10 - 26362 ääntä
Pelattu
280863
kertaa

Söpö hiiri pukeutua. Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua nämä mukavia hiirillä ylös. Valitse vaatteet molemmat voisi käyttää, ja pitää hauskaa! Vaatteet rakkaimmat lapset. Tässä pelissä voit pukea nämä söpö hiiret, ja siten valita vaatteita sinun on käytettävä. Hauskaa! Sinun täytyy valita joitakin malleja vaatteita laittaa pelaajille. Sinulla on kengät molemmille. Voit valita hänen mekko ja paita hänelle. Voit tehdä jopa kasvot silmien väri tai huulet. Hiiret pä ...

Pukeutuminen ja väritys Paavo Pelata ►

Pukeutuminen ja väritys Paavo

4
4 / 10 - 4894 ääntä
Pelattu
77495
kertaa

Jos klikkaat oikealla paneelissa tämän Paavo peli voit vaihtaa väriä Bobin vaatteita, mutta myös kaikki värit kohtaus, jossa hän sijaitsee. Vain painat jokaista näppäintä ja kohde valitset väri vaihtuu. Kun olet valmis, voit tulostaa kuvan olet luonut. Voit poistaa äänen painamalla npainike. Aloittaa alusta, paina Päivitä-painiketta.Hauska peli myös pienten lasten pitää hauskaa Paavo, Nicktoons piirrossarjan Nickelodeon. Vaikka Paavo Pesusieni debytoi vuonna 1999, se ei tullut ...

pukeutua teidän Sega merkki Sonic Pelata ►

Pukeutua teidän Sega merkki Sonic

4
4 / 10 - 14470 ääntä
Pelattu
74075
kertaa

Peliä voi muokata suosikki Sega, Sonic, voisi muuttaa hiukset, silmälasit, käsineet, kengät, ja kaiken, mitä haluamme tehdä sen eri tavalla joka kerta ja ottaa muokatun keräämistä.